Particulier
Naast het fotograferen van kinderen maak ik ook foto’s op verzoek, bijvoorbeeld voor websites, uitnodigingen of presentaties.
Hoe gaat een fotosessie?
Xiezo fotografeert kinderen in hun vertrouwde omgeving of op een leuke buitenlocatie. Zo voelen kinderen zich op hun gemak en worden ze gefotografeerd zoals ze zijn. Voor mij is een geslaagde kinderfoto niet een kind in zondagse kleren op een hobbelpaard, maar een foto waar het karakter van het kind van afspat. Stoer, boos, vrolijk, schattig, brutaal, verdrietig, geconcentreerd het maakt niet uit.

Zakelijk
Foto’s maken is meer dan alleen registreren en vastleggen op beeld. Belichting, uitsnede, compositie en sfeer maken wat je voelt als je naar een foto kijkt. Xiezo brengt jouw bedrijf op creatieve wijze in beeld. Dat kan zijn een bedrijfspand waar de organisatie trots op is, de mensen die het bedrijf een gezicht geven en fotografie tijdens congressen en seminars waarin de essentie van de bijeenkomst wordt verbeeld.
 
Heb je professioneel beeldmateriaal nodig voor bijvoorbeeld een website, een brochure, een presentatie, een uitnodiging of voor andere doeleinden, neem dan contact op met Xiezo.

Prijs voor een fotosessie
Een fotosessie op locatie duurt ongeveer 1.5 uur. De hoge resolutie foto’s worden jouw eigendom.
 
1 kind 80 euro
2 kinderen 120 euro
De kinderen gaan apart maar ook gezamenlijk op de foto  (toeslag ieder extra kind 20 euro)

<p>verander muren<b> in deuren</b></p><p>een zoete<b> snoet</b></p><p>kom blazen <b>pluisjes</b> in de wind</p><p>Je gaat <b>op reis</b> om thuis te komen</p><p>ik heb lekkere<b> melk</b> voor jou</p><p>zussen<b>.ZO</b>